Heni Koroknai | Névjegy létrehozása

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Digitális szív

Szerző: kohni on 2011.01.04. 18:51

 Ugyan még csak az év elején járunk, de az előrelátóbbak már most gondolhatnak a februári Valentin napra. Nekik, illetve a technikára (és a giccsre) fogékonyak számára készült a Heart Spark, mely nem más, mint egy NYÁK, néhány LED, egy átlátszó műanyag borítás, és egy picike elem - mindez szív formába "öntve".
 

A 69 dolláros kis eszköz különlegessége, hogy bekapcsolt állapotban a rajta levő hat fénykibocsátó dióda fel-felvillan. De nem véletlenszerűen, hanem viselője szívritmusának ütemében. Sajnos ehhez a mellkason viselni kell egy pulzusmérőt, ugyanis ez küldi vezetékmentesen a jelet a kütyühöz. Ha azonban rá tudjuk venni szívünk hölgyét, hogy viselje, többé nem kell aggódnunk irántuk való érzései miatt: a LED-ek villogásának sebességéből azonnal lemérhetjük, van-e hatással rá közelségünk.

Habár semmi 21-ik századi nincs a Heart Sparkban, extravagáns kinézete miatt érzelgős technikamániásoknak kötelező darab.

Forrás: 
Terminal.hu

 

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://nitrolieto.blog.hu/api/trackback/id/tr662560622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása