Heni Koroknai | Névjegy létrehozása

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

0311-12 Egy nagyon jó este!!! XD

Szerző: kohni on 2011.03.19. 20:20

 Halika!!!!  

Sikerült feltenni a képeket! Oldalt vannak a képek és videók alatt letölthető csomagolt fájlokban! Igyekezzetek leszedni ami kell mert nem lesz sokáig kint! (És egy megjegyzés, hogy sajnos nem rejtett -ez is az egyik ok amiért nem lesz fenn sokáig- mert nem bírom rejtve feltölteni...valami gubanc van vele)
Ja és nem szeretném a "végre megkaptuk -.-'   "címszavú szöveget meghallani senkitől, mert neki megyek!!!! Nem egészen egyszerű dolog, mikor letiltják a feltöltéseket...Igyekeztem átküldeni, nem csak rajtam múlt... XD Na jó mind1 használjátok egészséggel, feltöltés csak saját felelősségre...személyiségi jogsértést nélkül, mert :

 

A személyiség jogok jelentősége kettős, egyrészt védik az ember szellemi értékeit, szubjek-tumát (pl. méltóság, becsület) másrészt védik a személynek az anyagi világban megjelenő testi lényegét is

 

 

 (Polgári törvénykönyv 76-82.§)

 

 

Így a hatályos törvény szerint is jogsértésnek minősülhet például :

  • A fényképfelvétel újságban vagy televízióban, hangfelvétel rádióban való közzététele, ha a rajta szereplő személy nem járult ehhez hozzá, általában szintén jogsértés. A szereplő a közzétételhez feltételeket is szabhat, például torzítást, takarást köthet ki, korlátozhatja a közzététel helyét vagy idejét. XD



 

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://nitrolieto.blog.hu/api/trackback/id/tr492754043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása